Onze projecten.

 

ontwerp op maat

STUDIO BERT SPOLDERS BIEDT PRAKTISCHE EN MOOIE OPLOSSINGEN VOOR:

Inbouwkasten, inloopkast, kasten, eetkamertafel, bank, wandmeubel, TV meubel, verlichting, radiatorombouw, tuinbanken, bedombouw, badkamermeubels etc.

kast diemen, meubel op maat

Studio Bert Spolders heeft voor ons drie prachtige kasten ontworpen en gebouwd: een grote kledingkast met aansluitend een lager dressoirdeel/kaptafel tegen een schuine wand van onze master-bedroom in de nieuwe opbouw, een ‘utility closet’ voor de wasmachine en droger en opslag op de overloop van de 1e etage en moderne en-suite kast met deuren en vakken in onze woonkamer. Elk van deze meubels zorgen op hun eigen manier voor een mooi statement in ons interieur binnen de ruimtes waarvoor ze zijn gemaakt.
 
Bert heeft ons geholpen met de vertaling van onze wensen qua functionaliteit naar het ontwerp met bijbehorende materiaalkeuzes. De kasten zijn gemaakt voor drie verschillende verdiepingen met uiteenlopende functies. Voor elke kast is een apart ontwerp gemaakt waarbij we hebben overlegd over maatvoering, indeling en uitstraling. Ook de keuze voor bijvoorbeeld deuren en lades waren, inclusief soft-close, push-to-open, greeploze mogelijkheden, waren voor ons heel belangrijk om een zo mooi en strak mogelijk en passend ontwerp in de ruimtes te realiseren.
 
Het eindresultaat is zeer geslaagd. Omdat Bert zowel ontwerper als bouwer is, ontstaat aan de voorkant van het project een goed beeld van idee en wens naar concept en ontwerp. Vervolgens was er bij de voorbereiding en uitvoering van het werk steeds ruimte om aanpassingen door te voeren. Omdat elke kast is gebouwd voor een bepaalde functies en ruimte kwamen Berts’ vakmanschap en zijn keuzes voor toe te passen materialen volledig tot zijn recht. Daarom raden wij Studio Bert Spolders aan voor iedereen die zoekt naar unieke maatwerkmeubelen, passend in het interieur en de ruimte!       
Johan

kast diemen, meubel op maat

Ontwerp op maat? Lastig hoekje?
Bel Bert.

Ontwerp op maat? Lastig hoekje?
Bel Bert.